A company need to accommodate religious beliefs hinder the wearing of PPE (beard bothers wearing a mask, a cap that prevents wearing a helmet)?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed REZKI , HSE Supervisor , EURL CMAT
تاريخ النشر: 2014/04/06
sumaira nargis
من قبل sumaira nargis

for optimum level of cleanliness a mask that covers beard and a cap that covers head is very necessary for maintenance of hygienic conditions