What type of office applications and systems do you use?

تم إضافة السؤال من قبل Abdullah Mahhaden, CFA, CPA , Assurance Manager , Grant Thornton
تاريخ النشر: 2013/06/14
catherine mbthi
من قبل catherine mbthi , Administration Officer , Rohto Mentholatum Kenya Limited

i use Microsoft word,excell,outlook,power point,one note,publisher

Chaimaa Mchichi
من قبل Chaimaa Mchichi , Store manager , Salam Studio & Stores

I used Microsoft Office and oder programs like SAP, ERP, WMS

Maria Cristina Abueg Huerta
من قبل Maria Cristina Abueg Huerta , PROJECTS & HSE COORDINATOR , Northcorp LLC

I use Microsoft office (Outlook, word, excel.
powerpoint) Microsoft Project, Adobe Photoshop, Adobe Livecycle ES2, Adobe Acrobat X Pro.