1).what is a finance policy?. 2).Draft a finance Policy for Accounts Receivable.

تم إضافة السؤال من قبل Efange Thomas Ehadesign ACCA , Senior Procurement Officer , Al Khor International School
تاريخ النشر: 2014/04/09
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

the terms and conditioins for receiving the said amount..

Example.   Amount of  $500 to be paid on .... ..... ..... for purchase of goods frm XXXX through cash/cheque to Mr.X...