What do you think about a business 'bucket list'?

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Samad Nadeem Malik , Business Support Officer , Thimar Al Jazirah - 3M ESPE
تاريخ النشر: 2014/04/10
Mohammad Rehan Azim
من قبل Mohammad Rehan Azim , Management, Tender Analysis, Tender Specialist, Dealing in Medical and Pharmaceutial , Thimar Al Jazirah Co.

bucket list in British and World English in Oxford dictionary. Meaning, pronunciation and example sentences.