Capital goods are the goods which are:

A) consumed directly B) durable goods C) used for further production D) Both (A) and (B) E) None of these

تم إضافة السؤال من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town
تاريخ النشر: 2014/04/11
wycliffe nyagoa
من قبل wycliffe nyagoa , sales representative , Alpha Grain Millers

Are Goods Used In The Production Of Other Goods

bashir al zaaim
من قبل bashir al zaaim , مندوب مبيعات , الشركة العربية للتبريد و التخزين المحدودة

A