How do you write about a feeling you've never experienced?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2014/04/13
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Ask someone who has experienced it and adopt it to how you would feel if it happened to you.

The main emotions are love, fear, pain, anger and a variation on these feelings.

The human being knows how to feel most of these, it can be shown in different ways but the main feeling felt will be shown.