Petty cash is an expense?

True or false

تم إضافة السؤال من قبل SREEDEVI SUNILKUMAR , Business finance officer , Emirates Airline
تاريخ النشر: 2014/04/14
BASSEM MONIR
من قبل BASSEM MONIR , senior sales , Travco Middle east trade (TIFFANY & Co.)

my answar is false because petty cash is The custody of financial for bussiness' expenses

Mujtaba Hussain
من قبل Mujtaba Hussain , Accounts officer , Miraj Entertaiments

False because petty cash itself is not an enpense but it is utilised to bear routine expenses

Ahmad Alhusainy
من قبل Ahmad Alhusainy , Customer Service , National Bank Of Kuwait - Nbk

false, it doesn't go on any of expenses for fixed or variable cost.