In Current Ratio, Current Assets are compared with?

a. current profit b. current liability c. fixed assets d. share capital

تم إضافة السؤال من قبل SREEDEVI SUNILKUMAR , Business finance officer , Emirates Airline
تاريخ النشر: 2014/04/14
Michael Mudzengi
من قبل Michael Mudzengi , Group Accountant , Birmingham invest Proprties Ltd

Total Current liabilities which is normally 1:2 but it also vary with industry norms

Anwar ul haque
من قبل Anwar ul haque , finance manager , Silver shore trading llc

current liability

Muhammad Hashim Khan
من قبل Muhammad Hashim Khan , Finance Manager & Company Secretary , DHA Cogen Limited

Current assets are complared with current liabilities and  tells about the company liquidity position.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Current Liability

the ratio vary for different industries.

MD ASRAR AHMED MUSHARAF
من قبل MD ASRAR AHMED MUSHARAF , Order Management Specialist , SM Retailer

it is compared with "Current liabilities "

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

b. Current liabilities