What does the HR strategy map mean?

تم إضافة السؤال من قبل Rana Alnajjar , Web developer , Lebcards
تاريخ النشر: 2014/04/14
Shahzad Khan
من قبل Shahzad Khan , Deputy Manager - Human Resources , The Searle Company Limited

All the key roles in HR and their aid for overall organization i.e. Recruitment, PM, L&D and O&D.

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

1. HR strategy Integrates the HR activites in a right manner.

2. HR strategy way of road map to implement the HR functions.