As a freelance writer, what types of content do you create?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2014/04/15
Muhammad Hossenbaccus
من قبل Muhammad Hossenbaccus , Rédacteur en Chef/Editor in Chief , Contact Press

It depends. As far as the newspaper am responsible of, it is I who give the freelancers the subjects to write. Else, a freelancer can write on political or economic matters as long as he or she masters those.