Name three essential Execution Skills?

تم إضافة السؤال من قبل Abdullah Mahhaden, CFA, CPA , Assurance Manager , Grant Thornton
تاريخ النشر: 2013/06/15
Jalal Zbeeb
من قبل Jalal Zbeeb , Administrative Manager , SOJECT Nigeria Ltd

Leadership Time & stress management Communication skills

Hafiz Syed Nazim Ali
من قبل Hafiz Syed Nazim Ali , Project Co-ordinator , Radic Construction LLC

Three important execution skills are: Decision making Team Management Leadership H.S.Nazim Ali

Juergen Prumetz
من قبل Juergen Prumetz , Director , Erste Group Bank AG

1) Planning

2) Time Management

3) Ability to focus

Amit Kumar Roy
من قبل Amit Kumar Roy , Manager , Nuvoco Vistas Corp ltd

1)Proper planning as per the material availability2)Time management3)Mobilisation of Skilled Manpower