What are the execution skills you find your self missing?

تم إضافة السؤال من قبل Abdullah Mahhaden, CFA, CPA , Assurance Manager , Grant Thornton
تاريخ النشر: 2013/06/15
asber shaabo
من قبل asber shaabo , ادارة -محاسبة - متابعة شؤون الفندق لدى القطاع العام و الخاص , فندق عينكاوة باﻻص - فندق ارابيﻻ غراند -نقابة محامي كردستان العراق

When opportunities are available and there is a regular working environment and no interference from the employers in the administration I can achieve miracles

Gavin Jacobus strauss
من قبل Gavin Jacobus strauss , SENIOR QUALITY CONTROL INSPECTOR , ESKOM

TO ESCALATE PROBLEMS TO SENIORS