هو ليه مفيش شغل فى مصر اعلى من 1200 جنيه مع انهم ميكفوش حق المواصلات؟

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/04/19
Abd alwahab Alqaramseh
من قبل Abd alwahab Alqaramseh , Material Section Head , CEGCO

عشان المواطن العربي يجب ان  يظل تفكيره و همه فقط كيف يدبر مصروف البيت و الاولاد ـ و لا تقلق يا اخي هذا ليس حال مصر فقط انظر لدول المغرب ثروات طبيعية و نفط و سواحل بحرية كبيرة و مع ذلك تعاني الفقر و العوز ، ان الفقر في الوطن العربي مصطنع يا عزيزي

Ihab Nassar
من قبل Ihab Nassar , Accounts Manager , SRACO Group - Traffic Signal Division

لسبب بسيط جدا أن في مصر أصحاب المال عايزين بس يقللوا التكاليف على قد ما يقدروا حتى ولو على حساب الموظفين اللي هيشتغلو معاهم

عشان كده للأسف لما صاحب المال لم يراعي  ضميره في أجور الناس بيلاقي اللي ما يراعي ضميره في عمله

فكما تدين تدان

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

طيب هما لم يقرأو قول الله عز وجل

بسم الله الرحمن الرحيم

 ولا تبخسو الناس اشياهم

بسم الله الرحمن الرحيم

الذين اذا اكتالو على الناس يستوفون واذا زانوهم هم يخسرون.

صدق الله العظيم

حسبى الله ونعم الوكيل