Is this an issue that your boss would expect you to handle or to escalate?

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Samad Nadeem Malik , Business Support Officer , Thimar Al Jazirah - 3M ESPE
تاريخ النشر: 2014/04/20
Natasha Khan
من قبل Natasha Khan , Assistant Manager , Publishing Company – Coventry

No.

Muzammil Ahmed
من قبل Muzammil Ahmed , Secretary cum document controller , United technoligies of electric substations and switchgears Co.

Yes"

MASOOQUE ALI
من قبل MASOOQUE ALI , PAYROLL OFFICER , Arabian Bemco Contracting Co. Ltd

Not at all , it depends on our talent, but if it is due to political reason , yes this is an issue.

Muhammad Faisal Yaqub Qureshi
من قبل Muhammad Faisal Yaqub Qureshi , Senior Manager, Compliance & Internal Controls , United Bank Limited

no

Mohammad Rehan Azim
من قبل Mohammad Rehan Azim , Management, Tender Analysis, Tender Specialist, Dealing in Medical and Pharmaceutial , Thimar Al Jazirah Co.

N0