How do you get up to date insights about your team's sales performance all throughout the month?

تم إضافة السؤال من قبل Ghada Sameer , Project Manager and media executive , CQA
تاريخ النشر: 2014/04/22
Abdel Fattah Ibrahim
من قبل Abdel Fattah Ibrahim , CDT Director , Colgate Palmolive

Develop comprehensive daily sales report, review it and take corrective action accordingly