What is a more common marketing method in the Middle East, personal sales or direct marketing?

تم إضافة السؤال من قبل Ghada Sameer , Project Manager and media executive , CQA
تاريخ النشر: 2014/04/22
sohail zaman
من قبل sohail zaman , Engineer - Instrumentation and Automation , National Petroleum Services Co.

personal sales is much effective than direct ....

theophilus boakye
من قبل theophilus boakye , Customer care service , Wagga Sports Consult

A - Catalog marketing

B - Direct mail

C - Online marketing

D - Viral marketing

Mohammad Faraz
من قبل Mohammad Faraz , Senior procurement and logisitcs executivr , ChemTech Trading WLL

personal sales