Which of these items would be accounted for as an expense?

a. Repayment of a bank loan. b. Dividends to stockholders. c. The purchase of land. d. Payment of the current period's rent.

تم إضافة السؤال من قبل Khaled Mohee Eldeen Abbas Mahmoud , Chartered Accountant # 10465 , Self-employed
تاريخ النشر: 2014/04/22
Ali Hammad Naeem
من قبل Ali Hammad Naeem , Chief Executive Officer , Concern Worldwide Media Clicks (Pvt.) Limited Chattha Group of Travels

D)   rent.

Juanito Jr De Guzman
من قبل Juanito Jr De Guzman , Chief Accountant , Zen FZE

d. Payment of the current period's rent.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

D. Rent payment.

Umer Aziz
من قبل Umer Aziz , Senior Accountant , TERNA Bahrain Holding - GEK Group (www.terna.gr)

Option D

Mukkaram Siddique
من قبل Mukkaram Siddique , Finance, Management & Stocks , Amazon Foods Saudi Arabia

Option D

Rent payment is current expenditure.

SHADI ZOZO SALEH IMSEEH
من قبل SHADI ZOZO SALEH IMSEEH , assistant general finance director , Zozo Imseeh Comapany

D

Which of these items would be accounted for as an expense?