Similarities of Lan and wan ?

تم إضافة السؤال من قبل Ashiq Mohammed Mundekkatt , sales , Dreams
تاريخ النشر: 2014/04/22
abdelhadi zerzer
من قبل abdelhadi zerzer , Receptionist , ELoufir Sport

both used to make a network :  LAN small network or local network

                                                         WAN large network or wide area netword

they both use basic protocols for communication and and u can use WAN technologies to connect two LAN for example

saleh al-saleh
من قبل saleh al-saleh , Cyber Security Consultant & Sr. network Engineer , Nazaha Kuwait Anti-Corruption Authority

LAN : its local network "same like companies"

WAN : wide network "same like internet "