What Methods Will You Use to Deliver the Results We’re Looking For?

All are most welcome to answer my questions.

تم إضافة السؤال من قبل Jahabar Sadiq Ifthikar , Senior Procurement Specialist , University of Hafr Al-Batin
تاريخ النشر: 2014/04/23
Mamdouh Manie
من قبل Mamdouh Manie , Executive HRC local sales manager , Ezzsteel

planning , budgeting , and controlling

Manoharan Vallamunji Kasinathan Vallamunji
من قبل Manoharan Vallamunji Kasinathan Vallamunji , Purchase Engineer (Supply Chain Management) , ITR MIDDLE EAST

Trail & Error method