What does environmental audit involve in?

تم إضافة السؤال من قبل Fida Abo Alrob , Sr. Copywriter , Imena Digital
تاريخ النشر: 2014/04/23
Mukkaram Siddique
من قبل Mukkaram Siddique , Finance, Management & Stocks , Amazon Foods Saudi Arabia

Environmental Audit comprises of number of environmental law compliances.

The True and fair view of such compliances will be classed as environmental audit.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

The environmental audit involves in the recommendations how a company can reduce the damaging impacts on the environment in an efficient and cost-benefit manner, and how it can in a long-term save funds by using environment friendly technology.