What benefits & extras should one DEFINITELY push for when negotiating a job in the GCC area?

تم إضافة السؤال من قبل Khatim Abbas Seed , BUSINESS CONSULTANT , Google
تاريخ النشر: 2014/04/23
Gabriela Bota
من قبل Gabriela Bota , Montessori Teacher , Gateway International Montessori School

Accomodation, transportation, air ticket, mobile allowance, health insurance (private).

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

  1. Education allowance
  2. dental medical care
  3. chronic disease medical coverage

Salman Hassan
من قبل Salman Hassan , Assistant Manager , New Imran Computers and Electronics

Accomodation(Allowance), Travelling Allowance and Medical Allowance