WHY IT SEEMS SALES PERSON THE MARKETING IS MORE TOUGH UNDER PRESSURE ?

تم إضافة السؤال من قبل RAJESH KK KESHVA MURTHY , SALES EXECUTIVE , MTS (MICROSOFT TRANSACTION SERVER)
تاريخ النشر: 2014/04/24
EMAN MAHMOUD
من قبل EMAN MAHMOUD

Beacuse  PERSON MARKET ING AND SATE IN ONE TIME WHEN PERSON COMES to  BOUGHTBRODUCT IT VERY BUSY TO SALE Product. The BEST WAY IS USING  ELEcTRONIC MARKETING