What is your HR office culture?

تم إضافة السؤال من قبل Gabriela Bota , Montessori Teacher , Gateway International Montessori School
تاريخ النشر: 2014/04/24
SAGHEER AHMED
من قبل SAGHEER AHMED , Operation Manager , Protecta Guard (Pvt) Ltd

I am unsatisfied in my office due to not have the knoledge of HR functions.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

openness and sharing (we set in one place and share achieving the task)

Mohammad Tohamy Hussein Hussein
من قبل Mohammad Tohamy Hussein Hussein , Chief Executive Officer & ERP Architect , Egyptian Software Group

A trusting culture