HOw best to get customers confidence back when on first place he has been mishandled?

تم إضافة السؤال من قبل ghazanfar abbasi , Senior Call Centre Agent & Administrator , www.domgen.com
تاريخ النشر: 2014/04/24
GANESHCHANDRA PUDUKOLI
من قبل GANESHCHANDRA PUDUKOLI , COMMERCIAL OFFICER , WITH “YOKOGAWA INDIA LIMITED

By taking apology of customer for the mistake done.

Later gain confidence of customer by way of best service. Better quality of service and consistency wins the business.