What is the shortcut key to go to print preview page in MS Office Applications?

تم إضافة السؤال من قبل Mukkaram Siddique , Finance, Management & Stocks , Amazon Foods Saudi Arabia
تاريخ النشر: 2014/04/25
Mohammed Gallaledin Mohammed
من قبل Mohammed Gallaledin Mohammed , مدير إدارات التسجيل الطبى والاحصاء - وشئون المرضي - وتظم المعلومات , جامعة جنوب الوادى - مستشفى قنا الجامعى

the shortcut key to go to print preview page in MS Office Applications is (win + F2)

Venu Gopal Malapati
من قبل Venu Gopal Malapati , Assistant Finance Manager , Foulath Group

Control + F2 or Control P

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

ctrl + p

Atif Tanveer
من قبل Atif Tanveer , Decision Support Specialist , Hamilton Health Science

Ctrl + P

Ctrl + F2

Hany Hassanein
من قبل Hany Hassanein , Microsoft Trainer , Egyptian Banking Institute

Ctrl+F2 = Print Preview

or

Ctrl+P = Print & Print Preview