Quality is best described as : 1) Value for money 2) Reliability 3) Looks & Features 4) Meeting requirements & customer satisfaction

تم إضافة السؤال من قبل Ramendra Sunder Sinha PMP , DGM Planning , Gaur Sons Limited
تاريخ النشر: 2014/04/27
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Quality usually defined as meeting requirements and customer satisfaction, and must be reliable ...

Elsayed Abdel Monem Sayed Abdel Halim  PMP
من قبل Elsayed Abdel Monem Sayed Abdel Halim PMP , Projects Manager , Almenah for engineering contacting

Meeting requirements & customer satisfaction

Abraham Simons
من قبل Abraham Simons , Manager - Incident Management , Unisys

It's much more than that. How would you respond to your son's or daughters requirement. Can you treat your customer the same way. Easier said than done.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Quality is when Cost + Scope + time complied.