How can I improve my technical communication skills?

تم إضافة السؤال من قبل dana tutunji , Architect , Helou Trading Co
تاريخ النشر: 2013/06/16
Jalal Zbeeb
من قبل Jalal Zbeeb , Administrative Manager , SOJECT Nigeria Ltd

I can improve my technical communication skills by improving my language abilities, writing & communication skills, knowledge of communication technologies, documentation skills, and the objectives of the communications.