فى حاله عدم ثبات الdsl فى الراوتر

تم إضافة السؤال من قبل عبدالله كمال البدرى على قاسم , TECHNICAL SUPPORT , SPRINT EGYEPT TEDATA
تاريخ النشر: 2014/04/28
abdulaziz alhomidi
من قبل abdulaziz alhomidi , مشرف فنيين حاسب آلي ودعم فني , مقلة لتجارة الحاسب الالي

غالياً يكون المشكلة من موزع اشارة ADSL

السلام عليكم

الرواتر عندى بيقطع لمبة dsl وطبعا لمية الانترنت كل ربع ساعة او تلت ساعة تقريبا  رفم وجود حرارة فى التليفون الارضى

bakr arafa
من قبل bakr arafa

حل مشكلة عدم ثبات لمبة ال DSL بسبب السنترال

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

إعادة تشغيل الجهاز (الراوتر ) وفي لم يتم حال المشكلة التاكد من توصيلات الراوتر والتأكد من عدم وجود فصل او عطب في الاسلاك الموصله للراوتر بعد ذلك الدخول على موقع الراوتر وفحص خدمات مزود الخدمة بعد ذلك الاتصال بخدمة العملاء .

أبو سين
من قبل أبو سين , فنى دش , uebr

  1. الحل طالما لمبه ال ADsl بتفصل كل ربع ساعه حاجة اسمها Physical instability الحل هتوصل من الخط الرئيسى من غير اسبليتر وبعد كدا  الرئيسى وطبعا هتفصل كل عدد التليفون والمشكله هتتحل ان شاء الله -علشان المشكله  تتأكد لمبه ال Adsl ولا لمبه الانترنت علشان لو لمبه الانترنت هيكون logical instability وياريت توضح نوع الروتر
  2.

Rafeeq OdetAllah
من قبل Rafeeq OdetAllah , مدرب / مسؤول الدعم الفني والتقني , Protech Co. (contracted with DynCorp Co.)

عليك الاتصال فورا بالشرة المزودة للخدمة ليقوموا بتحديد اسباب المشكلة والعمل على حلها

أتصل بالشركة المختصة لمعرفة السبب وأتصل بخدمة العملاء

haytham nazzal
من قبل haytham nazzal , Maintenance engineer , البلدي اوفر للمواد الغذائية

تكون هناك مشكلة في خدمة خط النفاذ بحيث انها لاتكون موصلوة بالطريقه الصحيحه للراوتر

وذلك لعدة اسباب اما اسباب ادارية خاصة بالشركة المزودة لخدمة خط النفاذ او اسباب تقنية كتلف

الاسلاك او الاجهز الموصلة لخدمة خط النفاذ

عبدالله بصيل
من قبل عبدالله بصيل , فني تبريد , شركه ايمان

عدم البدء في اي مشروع اكتروني او الولوج الى البرنامج

التشيك علي الروتر واعادة تشغيله

وفي حاله عدم الاصلاح الاتصال فورا بمزود الخدمه

alaa eldeen abdel hafiez
من قبل alaa eldeen abdel hafiez , مسؤل , مدرسه ثانويه خاصه

اولا التأكد من حراره الهاتف باستخدام سماعه تليفون ارضي

ثانيا اذا كانت الحراره متواصله

التاكد من عمل الخط بالتوصول مع السنترال

mohamed ali elhalfawy
من قبل mohamed ali elhalfawy , it help desk , logic \anthor train at facality computer and informations

ا-التاكد من وجود حراراه فى التلفون

-فحص وصلاات الاسلاك للتاكد من سلامتها

-فحص الاسبلتر

-التاكد من عمل الخط بالتوصول مع السنترال