ما هي طبيعة عمل الشركه؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Ahmedfaers , مديرتسويق , شركه الاسكندريه للمطاعم والفنادق
تاريخ النشر: 2014/04/28
hossam azzam
من قبل hossam azzam , Fast food restaurant,s manager. , alexandria-egypt

بصراحه لم افهم ماذا تقصد من هذا السؤال

لكن عموما اى شركه  فى مجال ما طبيعه عملها هو التخطيط للاهداف معينه والعمل على تحقيقها من خلال التنفيذ والمتابعه والمراجعه والرقابه وتعديل و باعلى مستوى جوده واقل تكاليف واعلى نسبه ارباح ممكنه وكذلك اثبات كيانها فى مجال سوق عملها بلاضافه الى الدعايه والتسويق لمختلف انواع مجالات عملها بهدف زياده نسبه اعمالها ومشروعاتها الى اكبر قدر ممكن عن طريق فريق كامل من الاداريين والاستشاريين والمتخصصين فى نفس مجال العمل بلاضافه الى كادر كامل من فريق العمل بمختلف الدرجات الوظيفيه والجميع يعمل هنا لهدف واحد وهو هدف اقامه هذه الشركه