What would it take for a Videographer/Video-Editor with an experience of 6 years and a portfolio of numerous videos to get a job in Dubai?

تم إضافة السؤال من قبل Zeeshan Contractor , Videographer/Editor Director/Freelance , Hijaz University
تاريخ النشر: 2014/04/30
Ahed Odeh
من قبل Ahed Odeh , Media organization , University Media Center

Is not a requirement to be with him6 years experience even works if the person knows works on video editing