How do you convince the customer that a product has advantages even if it is of lower quality than its rivals on the market?

كيف يتم نشر منتج وإقناع العميل بأن له مميزات حتى ولو كان المنتج أقل في الجودة من منافسية في السوق ؟

تم إضافة السؤال من قبل كمال حمدي توفيق وهدان , مدير تنفيذي , جناح التقنية التجارية
تاريخ النشر: 2013/01/25
kashif raza
من قبل kashif raza , Consultant 3 , Limtex Infotech Limited

Products are never sold rather words are sold.It dosn't matter "what you say"...what matters "how you say".