Does your company provides transportation and accommodation?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/05/03
Ghada Sameer
من قبل Ghada Sameer , Project Manager and media executive , CQA

No but I think companies should do that.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Yes,we organize transportation and accommodation

Abdalla Buali
من قبل Abdalla Buali , Director of Human Resource and Finance , دائرة الأشغال العامة

No

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Yes,10% for transportaion

25% for accomodation

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

Yes I get both (accomodation and transporation) from my rganization.

Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

No transport nor accommodation is provided by the company.

Maalik Muhamed
من قبل Maalik Muhamed , Deputy Mill Manager , AZANIA GROUP OF COMPANYS

only transportation in case of accommodation that is up to you