what are those risks which management need to take care all the time

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Chughtai , Acting General Manager (Supply Chain Management) , Oil & Gas Development Company Limited, Pakistan
تاريخ النشر: 2013/06/16
muhammad shahbaz
من قبل muhammad shahbaz , Operation Manager , Meezan Bank Ltd

all type of threats and weaknesses for any (business) management needs to be take care all time