Should one go for Peoplesoft or SAP foe Payroll Management in UAE?

تم إضافة السؤال من قبل Ganesh Eknath Chavan , Visiting Faculty Management , Sri Venkateswara College of Commerce and Management Studies
تاريخ النشر: 2014/05/07
Mohamed Farook FRRR Family
من قبل Mohamed Farook FRRR Family , Finance Manager , M/s. Saad Al Kaabi Steel & Aluminium Co WLL

SAP payroll is market standard process.

Ajaya Mohanty Ajaya
من قبل Ajaya Mohanty Ajaya , District Project Officer , Odisha State Disaster Management Authority

One should go for people soft