What is the best career advice you have received?

تم إضافة السؤال من قبل HANNA SABA , Team Leader (Administrative Support), including translation, editing, and writing , Deloitte
تاريخ النشر: 2014/05/07
Mohammed Asim Nehal
من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants

Follow your dreamzzzzzzzzzzzz............

Muhammad Akram Shahzad Mughal
من قبل Muhammad Akram Shahzad Mughal , Assist. Manager Inventory & Warehouse , KahrPlast Co.

Be honest with yourself because once you candid with you, you will be candid with your job......

Gabriela Bota
من قبل Gabriela Bota , Montessori Teacher , Gateway International Montessori School

Never give up!

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

You will never be a professional footballer, I joined the Air Force the day after. Never regretted it!

Ahmed Mohamed El Gameel Ahmed Aly El Menshawy
من قبل Ahmed Mohamed El Gameel Ahmed Aly El Menshawy , Surveyor , Civil Land Consulting Office For Surveying and Engineering Services

hmmm ... Always Smile & Challange your Job :) ....

Was Real Helpful

Altaf Ahmad Khan
من قبل Altaf Ahmad Khan , Accountant , Unaoil Group

The best advice. "Never Give Up"

Shoaib Rehman
من قبل Shoaib Rehman , Senior project manager , Etisal

is to improve skills and expertise in the relevant domain and to help others with the tasks.

MALIIK SOHAIL ABBAS
من قبل MALIIK SOHAIL ABBAS , ACCOUNTS MANAGER , AL RAWDAH GREEN SWEET WATER

BE HONEST , BE SINCERE BE PASTIONATE ,BEC HARD WORKING BE COOPERATIVE

Hasan Hasan
من قبل Hasan Hasan , procurement and production officer , JEFCI/ Jordan Carton Company

when you go to an interview go to impress not just to get the job

Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

Follow your dreams, believe in yourself, and never give up.

khaled Ibrahim Sayed Abd El Salam Ibrahim
من قبل khaled Ibrahim Sayed Abd El Salam Ibrahim , Chief Accountant , -ElMehy engineering company

Always (( Turst Yourself )).