WHAT IS THE BEST SCANNER TO DIAGNOSE CARS?

تم إضافة السؤال من قبل cathim elm , Diesel Technician / Truck Driver , G&F Trucking Inc
تاريخ النشر: 2014/05/07
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

You can have many scanners available in the market. But I ll prefer ELM327 OBD2. This is a bluetooth scanner, which supports almost every car post2004. You have an android app available for this if you want to make it too handy