What do you do when have you a problem with your head are you losing your job or are you staying in your office to take it easy? you can pass it

تم إضافة السؤال من قبل amaal زوريفي , عون مستشارة التوجيه , ثانوية صليحة ولد قابلية و ثانوية خميستي
تاريخ النشر: 2014/05/07
amaal زوريفي
من قبل amaal زوريفي , عون مستشارة التوجيه , ثانوية صليحة ولد قابلية و ثانوية خميستي

   THERE ARE TWO PROBLEMS  IN OUR LIVE  ARE A  BIG  AND ARE A L ITTLE I THINK TO PASSED FOR MANY ETAPES WHEN YOU TEACH TO YOUR BOSS YOU TAKE DESICION AFTER DECIDE WHAT DO YOU DOING