In MS AX (the information you enter in a general ledger is temporary and changeable as long as the journal is not posted) is this true or false?

تم إضافة السؤال من قبل Almutaz Bakry Sidahmed , Internal Audit Manager , Banan real estate
تاريخ النشر: 2014/05/07
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

Yes it is True.