Would it be possible to start a hockey training program in Qatar?

تم إضافة السؤال من قبل Carl Ryder
تاريخ النشر: 2014/05/08
Muniraj Sundaramahalingam
من قبل Muniraj Sundaramahalingam , Guest Lecturer , Tamil Nadu Physical Education and Sports University

Yes, it is possible, to train field hockey players in anywhere in the world.

Mirza Saqib
من قبل Mirza Saqib , assitent sub inspector , assistent sub inspector , punjab police

yes . its most energetic game to groom children and check the spirit status