What is the toughest part about being an instrument control manager in the Middle East?

تم إضافة السؤال من قبل Rana Alnajjar , Web developer , Lebcards
تاريخ النشر: 2013/06/16
NAEEM SHAIKH
من قبل NAEEM SHAIKH , INSTRUMENT FOREMAN , AL JADEED PRIVATE LIMITED (DUBAI

the toughest part in control loop which i observe in13 years in oil refinory is level control