Is LTE data rate better under static conditions or under mobile conditions?

تم إضافة السؤال من قبل Yasir Ahmed , CEO and Founder , RAYmaps
تاريخ النشر: 2014/05/09
Mohamed Belal
من قبل Mohamed Belal , RF Engineer , Huawei

For sure static conditions to obtain good SINR

Slim Ben Halima
من قبل Slim Ben Halima , NOKIA RAN Expert , Orange

LTE Rate is better in static conditions seeing that such condition enable reliable channel information leading to the use of best transmission mode that is adapted to the channel