what you will going to do when you feel that you are working in unfair environment ,,,

تم إضافة السؤال من قبل Michael Markos , Export and Toll Manager , Luna for Perfumes and Cosmetics
تاريخ النشر: 2013/06/16
Md Didar Hossain
من قبل Md Didar Hossain , Service attandant , Grameen phone company Limited.

I will try my best to face and also will try to overcome this unfair environment.