What's the difference between sheet print and web print?

web printing operator (cold set and heat set)

تم إضافة السؤال من قبل bambang suhartono , WEB PRINTING operator , AL RAJHI (AL KHATT PRINTING CO LTD)
تاريخ النشر: 2014/05/10
Patrick Steyn
من قبل Patrick Steyn , Senior Printer , Paarl Media / Media 24

Sheet uses sheets up to AO ink used is quick set. Generally good quality products like books . Unless you print on board. Web uses a roll/reel of paper which is printed and folded and cut before exiting the press. Ink used can be cold set dries via absorption. Or heat set dried via a oven and passes through chilled rollers to set. Heat set is the better quality print. Thanks