What is the length of the probation period in your organization?

تم إضافة السؤال من قبل Gabriela Bota , Montessori Teacher , Gateway International Montessori School
تاريخ النشر: 2014/05/11
nouman khalid
من قبل nouman khalid , Customer Support Executive in Contact Center Services Department , GLOBAL A TRG Company

6 months

zafar abbas minhas
من قبل zafar abbas minhas , Freelance Writer , DAILY MASHRAQ

NO PROBATION,, ITS MY CHOICE

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

We do not have because we are executives

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

One year job duration for06 months. Others are on the basis of  job length.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Depending on the job position. The least is two weeks and maximum is three months.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

mostly all the compaies in UAE have probabtion period for3 months

Salauddin Mohammad
من قبل Salauddin Mohammad , Sr. Manager, Software Development , Aspen Technology Inc

3 months. In some cases, we extend it upto6 months.