Lean manufacturing in three words?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Almanzalawy , factory manager , marathon United technology
تاريخ النشر: 2014/05/11
Atiq ur Rehman
من قبل Atiq ur Rehman , Associate Manager - Continuous Improvement , Continental Biscuits Limited JV Mondelez International

Continuous Improvement Cycle...!!

Donno Maharanto
من قبل Donno Maharanto , Method & Industrial Engineer, Surface Treatment Engineer , PT Citra Tubindo Tbk, member of Vallourec Oil & Gas

Waste elimination tool

Sultan Alfaddaghi
من قبل Sultan Alfaddaghi , Planning and Control Manager , Advanced Electronics Company

Tools to save cost and time