Which country in the Middle East provides the best air conditioners?

تم إضافة السؤال من قبل Yazan Ahmad , programmer , wysada
تاريخ النشر: 2013/06/17
mohammad abu lubad
من قبل mohammad abu lubad , Air Conditoning Supervisor - Duct workshop , ALKO Air Conditioning & Mechanical Works

United Arab Emirates

Mohamedalmbarkabie Mohamed
من قبل Mohamedalmbarkabie Mohamed , فنى صناعيى تبريد وتكييف مركزى لدى رخصه قياده مصريه , لا يوجد عمل الان

الكويت السعوديه البحرين

Gert Louw
من قبل Gert Louw , Air conditioning technician , Datec Trust

The country that provides the best air conditioners is United Arab Emirates.

boualem larbi
من قبل boualem larbi , مراقب , الديوان الوطني للاحصائيات

Welcome EU and USA China, India, Russia and Japan