Define different type of modes?

Define1. TWO POSITION MODE2. FLOATING MODE3. PROPORTIONAL SPEED FLOATING MODE4. PROPORTIONAL POSITION MODE5. PROPORTIONAL PLUS RESET MODE6. PROPORTIONAL PLUS RATE MODE7. PROPORTIONAL PLUS RESET PLUS RATE MODE

تم إضافة السؤال من قبل Bilal Ahmed , Instrument Engineer In Training , OGDCL
تاريخ النشر: 2014/05/13
tintu koshy
من قبل tintu koshy , pvt ltd , PCTS

TWO POSITION MODE2. FLOATING MODE3. PROPORTIONAL SPEED FLOATING MODE4. PROPORTIONAL POSITION MODE5. PROPORTIONAL PLUS RESET MODE6. PROPORTIONAL PLUS RATE MODE7. PROPORTIONAL PLUS RESET PLUS RATE MODE