Which Core Banking application is better and why? T24 or Profile?

تم إضافة السؤال من قبل Umair Bashir , Branch Manager Sales , The National Bank of Pakistan
تاريخ النشر: 2014/05/13
Vineetha Muringayil,   PMP® ,  MBA
من قبل Vineetha Muringayil, PMP® , MBA , IT Project Manager , Q Order LLC

Suggesting Finacle from Infosys for core banking, wealth management, CRM, Islamic banking, treasury requirements in Retail, Corporate and Universal banks!

Atif Razzaq
من قبل Atif Razzaq , general banking officer , mcb bank limited pakistan

t24