What is the difference between wealth management and investment management?

تم إضافة السؤال من قبل Abdullah Mahhaden, CFA, CPA , Assurance Manager , Grant Thornton
تاريخ النشر: 2013/06/17
Abd Alkader Alkilani
من قبل Abd Alkader Alkilani , Head of Internal Audit , (Alwashim Pultery (KSA

 There is no difference between wealth management and investment management