How can HR professionals transfer human credentials into monetary value?

تم إضافة السؤال من قبل Md. Mizanur Rahman , Managing Partner & COO , Dhaka Logistics Services & Solution
تاريخ النشر: 2014/05/15
BIPUL BHATTARAI
من قبل BIPUL BHATTARAI , Group HR Manager , Rattan House Furniture LLC

HR professionals has a key role in hiring right candidate for the right job who can not only contribute to the department but in the long run addvalue by further fine tuning the existing practises to achieve best results to achieve overall organisational effectiveness.